Welkom in Axel

Kom Axel beleven! Axel heeft met een aantal toeristische historische bezienswaardigheden, de weekmarkt, het kwalitatief sterke winkelaanbod en het hoge voorzieningenniveau sterke troeven in handen. Die maken het aantrekkelijk om hier te wonen en om een bezoek aan de stad te brengen. Axel is ook het adres voor persoonlijke verzorging en culinaire verwennerij. Dus kom naar Axel en geniet!

Drive-in bioscoop op Valentijnsdag!

Axel heeft een topevenement in petto; een pop up drive-in bioscoop op Valentijnsdag!
Verras je geliefde met een wel heel speciaal uitje. Je kunt natuurlijk ook ook je broer, zus, ouder of iemand anders verrassen op deze dag. We draaien een leuke film, voor jong en oud, in een onvergetelijke setting.


Op het Hofplein komen op 14 februari twee schermen waar de bioscoopfilm wordt afgespeeld. De film wordt vanuit de eigen auto bekeken. Het geluid van de film gaat via een radiofrequentie.
De kaartverkoop (€ 17,50 per auto in de voorverkoop, aan de deur € 22,50 per stuk) is vooraf, bij Lime/Modine aan de Weststraat 3 in Axel. Naar verwachting is er voor 50 auto's plaats. Parking gaat open om 19.30 uur. I.v.m. parkeren tijdig aanwezig!

Iets te smullen is er ook: bij aanvang krijgen de gasten een snackpack/goodiebag. Er is geen eten of drinken te koop ter plaatse. Toilet aanwezig.